Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac cu cuțit la spitalul din Roman, în sala de așteptare de la urgențe

observator.tv
atac roman

Doi bărbaţi au fost tăiaţi cu un cuţit în timpul unui scandal produs în compartimentul de primiri urgenţe a Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, potrivit observator.tv. Atacul a fost filmat de camerele de supraveghere ale spitalului.

Incidentul s-a produs miercuri, 4 septembrie 2019, la ora 02.40, în sala de aşteptare. Un tânăr de aproximativ 20 de ani, beat, s-a prezentat la urgenţe cu dureri abdominale. După aproximativ 20 de minute, un alt bărbat, înarmat cu un cuţit, a intrat în sala de aşteptare şi l-a atacat. Tânărul înarmat îl loveşte cu piciorul în cap, iar apoi scoate cuţitul şi îl loveşte tot în zona capului. A urmat o bătaie generală, la care au intervenit mai mulţi bărbaţi.

"În urma incidentului, un bărbat în vârstă de 38 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, o plagă tăiată de cuțit în zona scalpului parietal stâng. Un alt bărbat, în vârstă de 39 de ani, s-a ales cu o plagă tăiată de cuțit, la mâna stângă, fiindu-i afectate degetele I și II. Ambii pacienți, după ce au fost consultați și tratați de medicii urgentiști, au plecat la domiciliu, urmând tratamentul aferent. Niciun cadru medical nu a fost rănit, dar, din cauza agitației, actul medical nu s-a putut desfășura în condiții optime aproximativ o oră. Menționam că a fost solicitat serviciul 112 pentru asigurarea climatului de liniște și ordine în incinta CPU Roman", se arată într-o informare a Spitalului Roman.

Citește și: SURSE - Tăriceanu negociază cu PSD eliminarea lui Meleșcanu .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.