Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC DEVASTATOR la adresa lui Ionuț Mișa, ministrul Finanțelor: 'Ori nu știe despre ce vorbește, ori și el e în secta lui Moon'

economica
Ionut Misa

Mutarea unor contribuții din sarcina angajatorului în cea a angajatului ar duce la o pensie mai mare, au spus reprezentanții Guvernului. Numai că Dumitru Costin, liderul Blocului Național Sindical, a spus la Antena 3 că informațiile sunt false. Mutarea acestor contribuții nu va avea efectul promis.

Traian Băsescu nu uită şi nu iartă. Cui dedică sloganul 'Ieşi afară, javră ordinară!'

”Pe noi ne-a șocat. Te uiți pe Legea Pensiilor, cum se calculează pensia, un calcul aritmetic simplu îți arată că domnul ministru, ori nu știe despre ce vorbește, ori și el e în secta lui Moon. E un guru care le-a implantat niște chip-uri. Domnul Vâlcov e un om de dreapta. O să vă arăt ce nebunii se vor întâmpla. La 2.000 RON, salariu brut, ies 0,6 puncte lunar. Dacă mutăm contribuțiile, cifrele se transformă. Brut 2.455, salariu mediu brut potențial 4.026. Tot 0,6 puncte lunar” a explicat Dumitru Costin în emisiunea ”La Ordinea Zilei”. Practic, punctajul lunar folosit la calcularea pensiei nu se va modifica.

Acesta a vorbit și despre celelalte contribuții și consideră că în programul de guvernare și-au făcut loc măsuri care nu vor avea efectul scontat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.