Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac devastator la adresa lui Ludovic Orban: Caligula de România își va pierde preaînaltele funcții

Daniel Ionașcu

PNL sub conducerea lui Ludovic Orban este un partid aflat „în derivă morală”, iar premierul este numit „Caligula de România”. Afirmațiile îi aparțin lui Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal), care spune că includerea pe listele parlamentare a „apropiaților” este un nou pas spre cădere făcut de actualul premier.

„Regret sincer deriva morală în care a ajuns PNL sub conducerea lui Ludovic Orban. Ultima „realizare” a actualului premier: introducerea pe listele pentru alegerile parlamentare a unor „apropiați”, care, fără a avea nicio legătură cu liberalismul, au meritul de a-l fi slujit personal pe Ludovic Orban. Cazul unui domn care i-a fost șofer și ocupă astăzi un loc eligibil pe listele PNL este sugestiv în acest sens (...) Împăratul roman Caligula, înnebunit de putere și excese și-a făcut calul senator. Rezultatul? Catastrofal! Am convingerea fermă că, foarte curând, Caligula de România își va pierde, democratic și transparent, preaînaltele funcții”, transmite Daniel Ionașcu.

Secretar general adjunct al guvernului, Costel Barbu, unul dintre oamenii de încredere ai prim-ministrului Ludovic Orban, ocupă prima poziție pe lista PNL Teleorman pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. Acesta i-a fost șofer lui Ludovic Orban în 2017, în campania pentru alegerile interne din PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.