Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dur al lui Eugen Tomac la adresa PSD: 'Un alt previzibil eşec'

facebook.com
Eugen Tomac

Parlamentarul PMP, Eugen Tomac lansează un atac extrem de dur la adresa coaliţiei de guvernare PSD-ALDE. Tomac spune că România va suferi un nou eşec usturător.

"România ratează lamentabil o șansa uriașă de a deveni vizibilă şi eficientă în UE. Sunt mai mult ca sigur că sediul Agenției Europene a Medicamentului nu va fi oferit României pentru că Guvernul PSD, în loc să privească ca o oportunitate pentru ţară această șansă, a evaluat-o ca pe o afacere imobiliară. Nu e posibil sa propui drept sediu o clădire a unui dezvoltator imobiliar, fără mari avantaje, şi să te aștepți să suscite un interes major din partea Comisiei.

O soluție convingătoare şi cu șanse mari de reușită ar fi fost sa punem la dispoziție o parte din Palatul Parlamentului, de exemplu sediul Senatul României, pentru că oricum cheltuielile de întreținere ale acestei clădiri administrative sunt uriașe, iar Tăriceanu poate împărți foarte bine spațiul cu Camera Deputaţilor. Statul român ar fi avut de câştigat dintr-o mişcare de acest gen.

O asemenea șansă o prindem rar, iar eu cred că această clădire imensă, ce găzduiește Parlamentul, poate aduce un beneficiu uriaș României dacă va deveni, în timp, gazda unei instituții a UE sau NATO", a scris Tomac pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.