Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC dur al lui Ludovic Orban la Mihai Gâdea: O atitudine de grobian, total lipsită de cei 7 ani de acasă! Vom boicota Sinteza Zilei!

Orban Ludovic

Contraatac dur al conducerii liberale la adresa Antena 3 după ce purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a fost dat afară din Emisiunea Sinteza Zilei, ediția din 28.03.a.c. de realizatorul Mihai Gâdea după câteva remarci ale oficialului PNL la politica dusă de postul de televiziune Antena 3 - VEZI AICI VIDEO

Vezi și: Referendumul pe justiție, strategii și stratageme - CTP aruncă 'bomba': 'Referendumul nu are alt efect decât cel legat de Iohannis. PSD poate să-l contracareze'

Replica a venit chiar din partea lui Ludovic Orban, președintele PNL, care a anunțat că liberalii NU vor mai merge în Emisiunea Sinteza Zilei și a taxat ieșirea lui Mihai Gâdea ca fiind una de ”grobian lipsit de cei 7 ani de acasă”:

”Ludovic Orban, în conferință la Drobeta-Turnu Severin:

Privitor la atitudinea grobiană, total lipsită de cei 7 ani de acasă, a realizatorului emisiunii de la Antena 3, Mihai Gâdea, nu vom sta cu mâinile în sân și nu vom accepta această jignire față de un reprezentant al PNL și, de fapt, față de toți membrii și simpatizanții PNL.

În cadrul reuniunii Biroului Executiv voi propune ca Partidul Național Liberal să boicoteze emisiunea lui Gâdea până când Gâdea își va cere scuze public pentru atitudinea complet lipsită de politețe, de fairplay, de bun-simț, ca să nu spun atitudinea de dictator scos din minți de faptul că un reprezentant al PNL a spus un adevăr sau două adevăruri sau 10 adevăruri care l-au deranjat.

De asemenea, vom sesiza Consiliul Național al Audiovizualului pentru că este inadmisibil și nu vom tolera un asemenea comportament care frizează lipsa de educație și lipsa de acceptare a unei opinii diferite, care până la urmă fac parte din bagajul unui regim autoritar, au unui regim nedemocratic pe care nu putem să-l acceptăm.

Deci, Partidul Național Liberal probabil după data de luni nu va mai trimite niciun reprezentat la emisiunea lui Gâdea pentru că nu putem accepta să participăm la un simulacru de dezbatere.

Hai să fim cinstiți, deci acolo în emisiunile lui Gâdea am trimis reprezentanți numai din respect față de cetățenii români nu din respect față de ceea ce se întâmplă acolo. Acolo sunt 6 oameni care toți atacă reprezentantul PNL, care nu îl lasă să vorbească, care îl pun în situații dintre cele mai neplăcute și care  se comportă ca un pluton de execuție și nu ca un for de dezbatere.

Și așa am acceptat să ne ducem acolo din repect față de cetățenii români care se uită la Antena 3 ca să vadă și adevărul nostru, dar ceea ce s-a întâmplat ieri a depășit orice limită și nu putem să trecem peste așa ceva.”, a spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.