Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC DUR la adresa lui Liviu Dragnea: 'A semnat moartea legii salarizării unitare'

Liviu Dragnea CEx PSD

Preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan a declarat, marţi, că promovarea de către PSD a legii salarizării unitare prin iniţiativă legislativă este "o abordare laşă, lipsită de responsabilitate" şi a afirmat că preşedintele social-democrat Liviu Dragnea tocmai a semnat "moartea" acestei legi. 

"O abordare laşă, lipsită de responsabilitate, o abordare care arată încă o dată că PSD şi Dragnea au câştigat în campania electorală printr-o uriaşă fraudă de încredere. Această lege, de o asemenea amploare, cu o asemenea impact social trebuie dezbătută cu toate segmentele sociale, trebuie armonizată pentru familiile salariale, însă, într-un final, dacă vrem să existe o lege a salarizării unitare într-un timp asumat şi predictibil, atunci este nevoie de asumarea răspunderii Guvernului", a afirmat Turcan, la Parlament, întrebat în legătură cu afirmaţia lui Liviu Dragnea privind legea salarizării unitare, informează agerpres.ro.

Brokerul fugar Cristian Sima, previziuni SUMBRE pentru Guvern: Ce se va întâmpla peste șase luni


Ea a spus că era previzibil un astfel de demers al PSD, deoarece "din nefericire, situaţia economică este una îngrijorătoare, iar toată guvernarea PSD este axată pe creşterea cheltuielilor, nu au de unde să obţină venituri".

Șeful DIICOT, reacție după ce Tudorel Toader a anunțat un AUDIT EXTERN: 'Bucuroși le ducem toate'


"Acolo de unde pot să obţină venituri, au o jenă să intervină şi mă refer la creşterea nivelului de colectare. Dacă PSD ar vrea într-adevăr să aducă venituri la bugetul statului, cred că s-ar putea uita cu atenţie pe creşterea colectării", a menţionat Turcan. 

Raluca Turcan a susţinut că Liviu Dragnea şi-a asumat, prin acest demers, 'îngroparea' acestei legi. 

"Cred şi susţin în continuare că domnul Dragnea tocmai a semnat moartea legii salarizării unitare, tocmai şi-a asumat îngroparea acestui proiect atât de important şi aşteptat de milioane de români", a subliniat Raluca Turcan. 

Proiectul de lege privind salarizarea unitară va fi semnat joi la CExN al PSD, care se va reuni la Sinaia, a anunţat luni preşedintele partidului, Liviu Dragnea. 

El a precizat că acest proiect este în prezent finalizat, iar legea va fi semnată ca iniţiativă parlamentară, urmând ca dezbaterea pe marginea acestuia să fie la Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.