Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac DUR la adresa PSD: 'Noul Guvern va fi un eșec total. Pentru România va fi rău'

psd sigla

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, lansează un atac dur la adresa PSD, susținând că noul guvern „va fi un eșec total” și că, indiferent de componența cabinetului, „pentru România va fi rău”.

„Noul Guvern al PSD, al treilea cu valabilitate semestrială va fi un eşec total, un guvern al neîncrederii şi a lipsei de legitimitate, aspecte pe care PSD le-a pierdut prin atitudinea sa sfidătoare faţă de români, prin mare minciună a programului de guvernare.

Întâlnire de grad ZERO la Cotroceni: Iohannis bagă în 'şedinţă' ambasadorii din România

Am ajuns până la urmă acolo unde şi-a dorit Liviu Dragnea, la un prim ministru din Teleorman, aşa cum spuneam şi acum un an. E păcat că prima femeie premier va face istorie cu cel mai slab Guvern PSD din istorie. Credcă deja deţine recordul naţional la glume făcute pe seama sa în online. Întâmpinat cu proteste şi huduieli, acest executiv din colecţia primăvară-vară pornește oricum cu stângul. Chiar momentele violente din timpul protestelor vorbesc de la sine, despre modul în care această coaliţie înţelege puterea. Activitatea sa va sta sub semnul suspiciunii atâta vreme cât va merge înainte cu proiectele controversate ale vechiului cabinet: legile justiţiei, de exemplu.

Indiferent care va fi componenţa cabinetului, cât PSD rămâne la Guvernare, pentru România va fi rău. Acest partid şi-a demonstrat deja limitele şi faptul că luptă sa este stăpânită de setea de putere şi afirmarea pe scara ierarhică internă, nu de îndeplinirea promisiunilor pe care le-a făcut în campania electorală.
PSD este azi, fără doar şi poate, artizantul celei mai mari fraude de încredere din ultimii 10 ani.

Am slabe speranţe că în Parlament mai există oameni ai coaliţiei cu simţul ridicolului care vor refuza să voteze păcăleala deceniului.

Tot ceea ce vedem azi trebuie să aşeze dreapta la aceeaşi masă, cu un proiect pentru România care să scoată PSD din arhitectura puterii pentru o perioadă lungă de timp.”, scrie Gorghiu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.