Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac FĂRĂ PRECEDENT după numirea noului şef al Agenției Funcționarilor Publici: 'Tudose se înconjoară de foşti colaboratori ai Securităţii'

Inquam Photos / Octav Ganea
tudose transpirat

Scandal de proporţii iscat după numirea noului şef al Agenţiei Funcţionarilor Publici. Partidul Uniunea Salvați România cere premierului Mihai Tudose să revoce numirea lui Leonid Moisiu din funcția de președinte al Agenţiei.

"USR contestă decizia premierului Mihai Tudose de a numi în fruntea Agenţiei Funcţionarilor Publici un colaborator al fostei Securităţi a regimului comunist. Leonid Moisiu nu întrunește criteriile de integritate pe care le impune această funcție, iar numirea sa este inacceptabilă.", se arată într-un comunicat de presă.

"Consecvent cu modul de guvernare al PSD, premierul Mihai Tudose întoarce România în urmă cu 30 de ani și numește în funcții importante din statul român oameni politici cu grave probleme de moralitate, integritate și competență. Nu este surprinzător că Mihai Tudose se înconjoară de foşti colaboratori ai Securităţii şi regimului comunist deoarece întreaga guvernare are o astfel de factură, iar în 20 de ani de prezenţă în viaţa politică domnul Mihai Tudose nu are nicio realizare profesională notabilă", a declarat Dan Barna, purtătorul de cuvânt al USR.

Citeşte şi: Autorităţile, măsuri împotriva bărbatului care a anunţat prăbuşirea unui avion

Prim-ministrul a decis să-l înlocuiască pe şeful Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, Cristian Vasile Bitea, cu Leonid Moisiu, fost prefect al judetului Olt. Întreg scandalul a debutat pe motiv că Moisiu a fost deconspirat de CNSAS drept recrut al fostei Securităţi, sub numele "Ştefănescu" şi "Sergiu",deşi instituţia a decis că nu se întrunesc elementele privind colaborarea cu fosta structură.

Citeşte şi: Situaţie INCREDIBILĂ: Un membru PSD, demis ÎN DIRECT, la TV. 'Rămâi cu Grindeanu' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.