Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac fara precedent la Dragnea si demisie furtunoasa din partid

tsd

Deputatul PSD Mihai Sturzu a demisionat din PSD si a lansat un atac fara precedent la Liviu Dragnea care l-a acuzat ca se foloseste de tragedia de la Colectiv sa isi faca imagine. Sturzu ii ceruse lui Liviu Dragnea sa se suspende din functia de conducere.

"Liviu Dragnea a ales să mă atace mințind. Asta e.

I-am spus că PSD-ul trebuie să se reformeze după ce am fost la PROTESTE în Piața Universității. Omul a înțeles că mă folosesc de tragedia de la Colectiv.

Spre deosebire de el, eu am fost în Colectiv.

Așa e cu manipularea FSNistă", a precizat Sturzu.

Sturzu a fost pana astazi presedintele TSD. Tinerii social-democrati isi aleg sambata un nou presedinte.

Pe pagina de Facebook a lui Mihai Sturzu a fost postat ulterior un mesaj de la Radu Hossu, cu un atac si mai virulent la Dragnea:

Trăim momente istorice. De la mineriadă, un politician nu a încercat manipularea oamenilor așa de urât, în public. Președintele celui mai mare partid politic din România, Liviu Dragnea (Pentru cei care nu știu, baronul de Teleorman, județul de care nu auziți decât la dezastre naturale - atât de bine manageriat e de domnu' cu sentință penală de pârnaie) s-a gândit să folosească cel mai vechi truc din carte. I-a întors portofelu' în față lu' Mihai Sturzu. A zis omu' așa: păi dacă tu vrei ca eu să mă retrag pentru că-s un penal, că cică tu vrei reformare, tu ești cu principii, ideologii și alte chestii de căcat care oricum nu țin la populație, atunci eu zic că tu vrei să te folosești de evenimentul de la Colectiv ca să-ți faci imagine.

Păi bă Liviule (pot să-ți spun așa, nu? având în vedere că tu ești un penal și eu nu, deci pe scara respectului, tu ar trebui să-mi spui mie Domnule, nu eu ție) tu nu ai avea voie nici măcar să folosești cuvântul "colectiv". Pentru că, pentru tine nu înseamnă nimic altceva decât o armă pe care ai scos-o din jobenul cu deșeuri care-ți stă pe post de creier, pentru a elimina un adversar politic. Nu zic să-ți fie rușine, pentru că rușinea implică anumite valori umane ca demnitatea, o busolă morală, valori pe care tu nu le deții. Așa că-ți zic un singur lucru: Pe mine nu m-ai prostit, bă. Ba mai mult mi-ai demonstrat că ne crezi mai proști decât credeam până acum că ne crezi. Da' să vedem cum o să te descurci cu băeții dintre patru păreți. Dăcât atat vreau. Să ajungi cu ei în cameră.

P.S. Pentru cei care nu pricep treaba cu portofelu'. E simplă: Daca tu zici că mama-i curvă, eu vin și zic că tu, intr-o seară mi-ai zis că defapt mă-ta-i curvă. Asta ca să abat atenția de pe mama, pe mă-ta.(a se lua totul ca o metaforă colocvial-vulgară)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.