Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac FURIBUND după reacţia lui Dragnea şi Tăriceanu la avertismentul dat de SUA: 'Nemernicilor...!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dragnea Tariceanu Dragnea

Răspunsul exploziv dat de preşedinţii celor două Camere la comunicatul Departamentului de stat al SUA primeşte critici dure din partea parlamentarilor. Deputatul PMP, Robert Turcescu a avut o reacţie furibundă şi susţine că informarea publicată de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu nu reprezintă punctul de vedere al întregului Parlament. "Am luat act cu furie şi cu greaţă de toate mizeriile pe car ele puneţi la cale", le transmite Turcescu.

"Dragnea si Tariceanu au dat un comunicat comun care incepe cu “Parlamentul României a luat act cu neplăcută surprindere de comunicatul emis în data de 27 noiembrie 2017 de către Departamentul de Stat din Statele Unite ale Americii referitor la dezbaterea privind reforma Justitiei...”. Pai, mah, nemernicilor, si eu, si alti colegi facem parte din Parlamentul Romaniei si n-am luat act, mah, nemernicilor, cu “neplacuta surprindere” de acest comunicat! Dar am luat act cu furie si cu greata de toate mizeriile pe care le puneti la cale de atita amar de timp. Du-te Dragnea, du-te invirtindu-te!" , a scris Robert Turcescu pe Facebook.

Citeşte şi: O judecătoare 'dă de pământ' cu Departamentul de stat al SUA: 'Vorbesc în slogane şi nu pe lucruri concrete...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.