Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac în rafală a social-democraților la adresa ambasadorului în SUA după conflictul cu Ciolacu: Să șadă liniștit în băncuța lui

Facebook
Andrei Muraru

Mihai Tudose, vicepreședinte PSD, l-a acuzat de lipsă de profesionalism pe Andrei Muraru, ambasadorul României la Washington, după reacția avută de acesta în legătură cu decizia premierului de a nu-l chema la întâlnirile politice din SUA.

Întrebat cum se vede scandalul dintre ambasadorul Andrei Muraru și premierul Marcel Ciolacu, Mihai Tudose a spus că se vede lipsa de profesionalism.

„Se vede un singur lucru, lipsa de profesionalism a celui care ocupă locul de ambasador, fiindcă după manifestarea aceasta este clar că numai ambasador nu e, numai diplomat nu e. El ocupă acel loc”, a declarat Tudose la B1 Tv.

„Premierul are libertatea să își facă programul cum dorește, să stabilească cu cine se întâlnește și cine îl însoțește, iar faptul că domnul ambasador, sau, repet, domnul care ține locul ambasadorului, și-a manifestat nemulțumirea în public, în primul rând, el nu avea dreptul să fie nemulțumit, că nu e treaba lui cu cine se întâlnește prim-ministrul și nu e treaba lui pe cine ia domnul prim-ministru la acele întâlniri.

Cine e el până la urmă să facă acest lucru?”, a adăugat vicepreședintele PSD.

„Am înțeles, l-a trimis domnul Președinte acolo, dar până una-alta el este subordonat, președintele îl trimite, dar el este subordonat ministrului de Externe, ministrul de Externe face parte din cabinetul primului-ministru și atunci, pe linia aceasta de subordonare, îmi cer scuze, dar poate să facă multe chestii, dar treaba asta de a mârâi că nu îl ia și pe el la film nu face parte din zona asta, dintre zonele de manifestare a voinței lui. Să șadă liniștit acolo în băncuța lui! Faptul că s-a trezit să facă și publică nemulțumirea lui îl descalifică total”, a mai spus Mihai Tudose.

Citește și: Marcel Ciolacu explodează: L-aș fi rechemat pe Ambasadorul României în SUA. Lipsa de anvergură nu îl califică!

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, întrebat dacă l-ar fi rechemat la post pe ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, după reacţia acestuia în timpul vizitei oficiale pe care premierul o efectuează în SUA, că în mod categoric ar fi făcut acest lucru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.