Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac mafiot sau răzbunare? Zeci de mașini cu anvelopele tăiate, pe o stradă din Arad

Politia Română
politia

Atac mafiot sau răzbunare nebunească, pe o strada din Arad, noaptea trecută. Au fost tăiate anvelopele a nu mai puțin de 24 de autoturisme.

Proprietarii mașinilor au avut parte de un șoc de dimineață, când au vrut să plece la serviciu, și au anunțat Poliția.

Poliţiştii au deschis o anchetă, miercuri, după ce 24 de maşini au fost găsite cu anvelopele tăiate, pe o stradă din Arad.

”În dimineaţa de 13 martie a.c., poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre faptul că, în noaptea de 12/13 martie a.c., persoane necunoscute ar fi distrus, prin tăiere, anvelopele a 24 de autoturisme, parcate pe strada Miron Costin, din Arad. A fost constituită echipa operativă, pentru efectuarea cercetării la faţa locului şi evaluarea prejudiciului”, a transmis, miercuri, IPJ Arad, citează News.ro.

Sursa citată a precizat că, totodată, sub coordonarea şefului Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Arad, a fost constituită o echipă operativă extinsă, formată din poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică şi proximitate, pentru a desfăşura activităţile specifice, în vederea identificării cu celeritate a persoanelor responsabile şi tragerea acestora la răspundere penală.

Cercetările se efectuează într-un dosar penal întocmit pentru distrugere.

Atac similar în „cartierul politicienilor“, din Constanța

 

Un atac similar a avut loc și la Constanța. Mai multe mașini au fost vandalizate, în urmă cu o lună, în cartierul Consilieri, considerat „cartierul politicienilor“. Peste 40 mașini au fost vandalizate de un tânăr, care a introdus un bob de năut în capul de la ventil, iar astfel a fost dezumflat cauciucul.

Deși inițial s-a crezut că daunele au fost cauzate de activiști de mediu, polițiștii au constatat că mesajele lăsate în ștergătoare proprietarilor - precum ,,Consumatorul tău de benzină ucide” - erau scrise de un adolescent, care se inspirase dintr-un documentar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.