Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac masiv al rușilor pe toată linia frontului: Lovituri cu rachete și drone kamikaze în Dnipro, Nikolaiev, Odesa

explozie

Forțele ruse au lansat atacuri masive în principalele orașe ucrainene de pe linia frontului, joi seara. Explozii puternice urmate de incendii au fost raportate în Dnipro, Nikolaiev și Odesa.

La Dnipr, la nord de Zaporojie, primarul le-a cerut locuitorilor, prin intermediul rețelelor de socializare, să rămână în adăposturi și să nu publice imagini pe internet, după un atac masiv al rușilor, pentru a doua zi consecutiv.

Pe canalele locale de Telegram au apărut totuși înregistrări video cu explozii puternice din oraș și un incendiu masiv joi seara, fără o localizare precisă. Rușii susțin că au lovit obiective militare, dar informațiile nu pot fi deocamdată verificate.

La Nikolaiev, la nord-vest de Herson, rușii au lansat un atac puternic folosind drone kamikaze Geran-2 și posibil drone iraniene din Crimeea. Înregistrări video cu explozii puternice au fost publicate joi seara pe canelele ucrainene și rusești de Telegram.

Ulterior, spre mierzul nopții, două explozii puternice au fost raportate în zona portuară din Odesa și o explozie în centrul orașului.

Atacurile rusești vin cu doar câteva ore înainte de ceremonia care va fi organizată la Kremlin cu ocazia semnării tratatelor de aderare la Federația Rusă a regiunilor ucrainene în care au fost organizate referendumuri: Donețk, Luhansk, Zaporojie și Herson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.