Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac MURDAR la Gabriela Firea: E o toantă, o fac praf, a trecut de la un afacerist la altul / VIDEO

firea pandele

Gabriela Firea a fost atacată în ultimul mod după ce a declarat că liberalul Klaus Iohannis nu e bun e președinte pentru că nu are copii. La B1 TV, realizatorul Radu Banciu a avut replici suburbane la adresa senatorului PSD.

Firea a vrut să dea în Klaus Iohannis și a dat în Ion Iliescu. Toanta a uitat că Iliescu nu avea copii. Avea, fă, copii Ion Iliescu? E discriminare. Ce dacă nu are copii? Vă fac praf și pulbere! Să își vadă de trecutul ei, e de râsul curcilor când te căsătorești cu unul pe care îl așteaptă justiția la colț. S-a etalat de la un afacerist la altul... Dacă te mai aud cu potlogării, o să te lovesc în emsiune mereu! Când ziceam că ești ultima țață de la țară, ziceai că sunt prost crescut. Tu ești prost crescută!

Cu siguranță Iohannis e mai slab la pat decât Pandele. Sigur acolo vă duce mintea...Plângeți-o și pe nevasta lui că nu a fost niciodată satisfăcută de Iohannis. Ziceți și de Pandele cât de performant este. Nu e niciun congolez sau un ugandez mai bun decât el?

Îl lăudați pe Victor Ponta care și-a lăsat nevasta ca să o ia pe una mai bogată...”, au fost comentariile făcute de Banciu la B1 TV.

Citește și: Măcel total. Gabi Firea lovește din nou!

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.