Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac neașteptat la adresa lui Băsescu dinspre Bruxelles, după avertismentul CE pe legile justiției: 'PMP a ajuns un partid foarte special'

www.romaniatv.net
traian Băsescu

Europarlamentarul Cristian Preda comentează joi, pe Facebook, reacțiile din PMP după avertismentul Comisiei Europene cu privire la legile justiției.

„PMP a ajuns un partid foarte special. Băsescu se ceartă cu Juncker și Timmermans, în vreme ce unul dintre cei doi pemepiști propuși de el ca prim-ministru îi laudă pe președintele și pe vicepreședintele Comisiei Europene.”, scrie europarlamentarul, pe Facebook.

ÎCCJ ține PSD în șah. Decizia magistraților în cazul vicepremierului Paul Stănescu

Senatorul Traian Băsescu, liderul PMP, a criticat scrisoarea, semnată de preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi de prim-vicepreşedinte Frans Timmermans, pe tema legilor Justiţiei din România, spunând că cei doi „bat câmpii”. În schimb, Eugen Tomac, preşedinte executiv al PMP, a afirmat că poziţia exprimată de Comisia Europeană cu privire la modificarea legilor justiţiei reprezintă un mesaj venit într-un moment important pentru România, cel al învestirii unui nou guvern, dar şi un avertisment că UE va monitoriza atent tot acest proces derulat prin Parlamentul României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.