Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac șocant la adresa Ambasadei Olandei pe tema homosexualilor

Liderul Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu, a lansat astăzi un atac șocant la adresa Ambasadei Olandei căreia îi recomandă ”să le facă un club homosexualilor în interiorul clădirii în care funcționează”. Reacția liderului naționalist vine în urma unui proiect susținut de Ambasada Olandei privind înființarea de ”cluburi studențești LGBT în universitățile din România”.

Diaconu spune că în acest fel ”Ambasada Olandei și-ar îndeplini menirea de a promova homosexualitatea și ar deveni un punct de atracție pentru homosexuali, ceea ce se pare că își și dorește!”

Atacul lui Bogdan Diaconu continuă pe același ton vehement: ”Ne exprimăm maxima toleranță pentru un club al homosexualilor în interiorul clădirii Ambasadei Olandei cu condiția să-i și păstreze acolo, spațiul respectiv fiind oricum considerat teritoriu al Regatului Olandez, motiv pentru care transformarea lui într-un Cartier Roșu unde să fie permise  drogurile și distracțiile extreme ar fi un demers care ar intra în logica activității Ambasadei care dorește să se transforme în bordel pentru homosexuali”.

Liderul Partidului atenționează, în plus, că ”transformarea Ambasadei Olandei într-o platformă de promovare a homosexualității într-o țară creștină prin înființarea de cluburi de homosexuali în universități reprezintă un afront grav la adresa poporului român, a tradițiilor și istoriei sale. Ministerul Afacerilor Externe al României, dacă ar exista ca atare, ar trebui să ia atitudine fermă împotriva unei asemenea activități a unei ambasade străine!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.