Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE Atac puternic cu rachete lansat de forțele armate rusești în Krivoy Rog: opt explozii auzite în ultimele ore

navalpost.com
Harpoon rachete racheta

UPDATE:

Forțele ruse au lansat miercuri opt rachete de croazieră împotriva orașului Krivoy Rog, din sudul Ucrainei, cu scopul de a întrerupe aprovizionarea cu apă, a declarat un înalt oficial ucrainean. Kirill Timoșenko, director adjunct al biroului președintelui, a transmis printr-o postare în mediul online că nu au existat victime civile în atac, relatează Rador.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Forțele armate rusești au lansat un atac cu rachete asupra Krivoy Rog, aflat în regiunea Dnipropetrovsk din Ucraina, anunță șeful administrației militare Oleksandr Vilkul. Există informații despre șase explozii.

"Krivoy Rog este atacat cu rachete. Stați în adăposturi", a spus Vilkul, pe Telegram, conform Unian. El i-a îndemnat pe cetățeni să nu posteze imagini pe rețelele de socializare. Sursa citată menționează că în Krivoy Rog au existat probleme de comunicare după explozii. Ulterior, Vilkul a anunțat noi lansări de rachete. "Toată lumea se ascunde! O altă lansare de rachete în direcția noastră", a scris el.

Se mai precizează că există întreruperi ale energiei electrice, iar nivelul apei din râul local a crescut. Toate acestea indică faptul că rachetele au lovit centrala electrică și infrastructura de alimentare cu apă.

Nu este primul atac cu rachete lansat de ruși în Kryvyi Rih. Pe 8 septembrie, forțele armate rusești au lansat un atac cu rachete asupra orașului Kryvyi Rih. Rușii au atacat districtul la momentul respectiv cu o rachetă de croazieră X-59 din direcția Mării Azov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.