Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac sângeros în mai multe biserici din Spania: Un bărbat a înjunghiat preoți, sunt mai multe victime / Video

atac biserici spania politie

Cel puțin o persoană a murit și alte patru au fost rănite , dintre care una foarte grav, în urma atacului împotriva a cel puțin două biserici din municipiul Cadiz din Algeciras, Spania, potrivit El Independiente, anunță Mediafax.

După cum a relatat ziarul Europa Sur , o persoană de origine nord-africană , în vârstă de aproximativ 40 de ani , care era îmbrăcată într-o djellaba , a fost arestată.

Potrivit relatărilor martorilor, bărbatul a pătruns în parohia San Isidro din acest oraș, unde a lovit și l-a înjunghiat pe preotul paroh al acestei capele, care este grav rănit.

Ulterior, el ar fi mers la templul din La Palma, situat la aproximativ 400 de metri distanță, unde a intrat de asemenea lovind obiecte, amenințându-l și în cele din urmă înjunghiindu-l pe sacristanul bisericii, care a murit.

Poliția Locală din Algeciras l-a arestat pe presupusul terorist , într-un incident care este deja investigat de Poliția Națională.

De asemenea, surse din cadrul Serviciului de Urgență 112 Andaluzia au informat Europa Press că atacul a avut loc în jurul orei 19:30 și că au fost semnalate alerte în avizierele diferitelor biserici.

Audiența Națională a deschis o anchetă în cazul presupusului atac terorist după crimă. Ancheta a revenit Tribunalului Central de Instrucție numărul 6, care este cel care a fost de serviciu.

Președintele Junta de Andalucía, Juanma Moreno, a deplâns crima prin intermediul contului său de Twitter: „Teribil și sfâșietor. Un sacristan a fost ucis și cel puțin un alt preot a fost rănit într-un atac care a avut loc în Algeciras. Prudență, faptele sunt în curs de investigare. Condamn cu fermitate crima. Intoleranța nu va avea niciodată un loc în societatea noastră”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.