Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac TERORIST în Spania: Un bărbat care striga 'Allahu Akbar' a fost împușcat mortal după ce a încercat să atace o secție de poliție

yournewswire.com
politie spania

Forțele de ordine au împușcat mortal un algerian înarmat cu un cuțit, ce striga "Allahu Akbar", și despre care se crede că voia să atace o secție de poliție din orașul Cornella, regiunea Catalonia, relatează presa spaniolă, potrivit Mediafax.

Poliția regională Mossos a transmis pe Twitter că individul a încercat să intre într-o secția de poliție aproape de ora locală 6.00 (ora României, 7.00), cu "scopul de ataca ofițerii de poliție", însă a fost împușcat.

Potrivit unor surse, citate de cotidianul La Vanguardia, suspectul, un rezident de origine algeriană, în vârstă de 29 de ani, a fost împușcat mortal.

Presa spaniolă mai relatează că individul ar fi strigat "Allahu Akbar" în momentul în care a intrat înarmat cu un cuțit în secția de poliție.

Poliția din Spania transmite că incidentul de securitate de la o secție de poliție din orașul spaniol Cornella este considerat de autorități drept un atac terorist, informează cotidianul El Periodico.

Rafael Comes, un oficial de rang înalt din cadrul poliției regionale catalane Mossos, a declarat că atacatorul nu a fost încă identificat în mod formal.

Potrivit presei spaniole, atacatorul era un rezident de origine algeriană, în vârstă de 29 de ani, locuia în orașul Cornella de Llobregat, aflat la sud de Barcelona, și era în Spania de mai mulți ani. El a fost identificat drept Abdelouahab Taib, nu avea antecedente penale și locuia cu o femeie de origine spaniolă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.