Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC TERORIST la New York: Cel puțin 8 morți și 15 răniți / VIDEO ȘOCANT / UPDATE

UPDATE Șeful NYPD a furnizat câteva detalii: vehiculul lovit era un autobuz pentru transportul elevilor şi că doi copii şi doi adulţi aflaţi înăuntru au fost răniţi. Suspectul, un bărbat în vârstă de 29 de ani, a ieşit din camionetă având asupra sa o armă de paintball şi una cu aer comprimat, de tipul cu proiectile plate din plastic. El a fost împuşcat în abdomen şi este spitalizat, iar poliţia nu intenţionează deocamdată să îi facă cunoscută identitatea.

UPDATE Poliția confirmă că este vorba despre un act premeditat, un act terorist. Atacatorul e în spital. El are 28 de ani și a strigat Allah Akbar.

UPDATE Bilanțul, încă provizoriu, a urcat la 8 morți și 15 răniți.

UPDATE Cel puțin 15 oameni sunt răniți, iar 6 au fost uciși în atacul din New York.

UPDATE Cel puțin 6 oameni au fost uciși, iar 15 sunt răniți. Poliția ia în considerare pista unui atac terorist în urma atacului care a avut loc în Manhattan, zona centrală a metropolei New York. Șoferul camionetei, care a fost arestat, a condus mai întâi vehiculul pe contrasens, a intrat pe o pistă de biciclete, lovind mai mulți oameni. El a ieșit apoi din vehicul cu o armă și a deschis focul.

Citește și: PRO TV a încasat-o bine de tot! Din ce motiv a fost amendată televiziunea din Pache – suma este considerabilă

UPDATE

Potrivit martorilor citaţi de cotidianul New York Daily News, două camionete au intrat în coliziune, iar unul dintre şoferi a coborât şi a deschis focul.

Incidentul a avut loc în zona străzilor West / Chambers, în apropierea Liceului Stuyvesant, la sute de metri de Memorialul naţional 11 Septembrie, informează News 4 şi NBC New York.

Citește și: Instituția care oferă cele mai mari salarii din țară și-a triplat numărul de angajați! Fiica președintelui, printre salariați!

UPDATE Ultimele informații vorbesc despre 4 morți și 8 răniți.

E din nou alertă în SUA! În centrul New York-ului, mai mulţi ofiţeri de poliţie au fost împușcați, chiar în Manhattan. Doi oameni au fost uciși, iar alții 5 sunt răniți. Conform unor informații, o camionetă a intrat în mai mulţi pietoni şi biciclişti, apoi din maşină s-a deschis focul asupra unor ofiţeri de poliţie. Poliţia a anunţat, la scurtă vreme după incident, că a arestat deja un suspect.

J. Peter Donald, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din New York, a confirmat focurile de armă. Mai multe echipaje de poliţie sunt în zonă, inclusiv elicoptere.

știre în curs de actualizare

Citește și: Senatul a spus „DA” la split TVA! Reacția lui Traian Băsescu

.

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.