Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac ucrainean asupra unui bloc de locuințe din Rusia: racheta a provocat moartea unui bărbat

AP
razboi ucraina

O lovitură ucraineană asupra unei bloc de locuinţe a făcut un mort la Belgorod, a anunţat în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă Viaceslav Gladkov, guvernatorul acestei provincii ruseşti de lângă frontiera cu Ucraina, relatează AFP, citat de Agerpres.

Racheta a provocat moartea unui bărbat şi a rănit alte patru persoane, a precizat sursa, adăugând că sistemul de alimentare cu apă al oraşului a fost avariat.

Ministerul rus al Apărării a făcut cunoscut că sistemele de apărare aeriană au distrus un total de 13 rachete deasupra regiunii.

Guvernatorul provinciei Briansk, situată la vest de Belgorod, Aleksandr Bogomaz, a raportat, la rândul său, distrugerea unei "aeronave de tip dronă" deasupra capitalei.

Belgorod se află la 80 de kilometri nord de oraşul ucrainean Harkov, care a fost puternic lovit de forţele ruse vineri dimineaţă, potrivit autorităţilor ucrainene.

În total, cel puţin 30 de persoane au fost ucise şi peste 160 au fost rănite vineri în Ucraina într-o vastă serie de lovituri în toată ţara, potrivit Kievului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.