Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC XENOFOB din USR? În loc de un președinte neamț românizat, aș prefera un român cu experiența străinătății

Inquam Photos / George Calin
klaus iohannis

Europarlamentarul USR Nicu Ștefănuță spune că în loc de un președinte neamț românizat, ar prefera un român cu experiența străinătății, „unul care nu rânjește când nu este cazul, ci nu doarme noaptea când nu e bine”. Atât Nicu Ștefănuță, cât și Klaus Iohannis sunt din Sibiu.

„Râdem a pagubă - una din cele mai bune expresii ale limbii române. Văd în online mult mișto, glume îndoielnice și ironii. Se râde de orice: de moarte, de boală, de ajutor sau de pasivitate. Hoțul râde de cel furat și apoi îi chiar spune isteț . Se râde de pompieri și doctori - niște fraieri care au pus botul la misiunea lor altruistă”, scrie pe Facebook Nicu Ștefănuță.

Citește și: VIDEO Raed Arafat DĂ VINA pe ALTE ȚĂRI: Nici acolo oamenii cu anticorpi NU au parte de libertățile celor vaccinați

Eurodeputatul USR afirmă că „spitalele sunt pline și AUR e la 17%”. „E abia octombrie și peste noi vine o iarnă grea și scumpă. Parcă în loc de un președinte neamț românizat, aș prefera un român cu experiența străinătății în loc. Pentru că în vest, nu se râde aiurea când îți ia foc casa. Unul care nu rânjește când nu este cazul, ci nu doarme noaptea când nu e bine. Râdem a pagubă, o extrem de mare, gravă, istorică pagubă pentru România”, conchide Ștefănuță. Europarlamentarul Nicu Ștefănuță și președintele Klaus Iohannis sunt amândoi originari din Sibiu.

Citește și: REACȚIE SURPRIZĂ: Ce a EXCLAMAT Raed Arafat când a fost întrebat dacă ar vrea să devină premier .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.