Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul Alexis Sanchez nu va participa la meciurile din campionatul sud-american de fotbal, în urma unei accidentări

Al Jazeera
Copa america Brazilia

Atacantul Alexis Sanchez va rata cele patru meciuri pe care selecţionata Chile le va disputa în faza grupelor la Copa America, campionatul sud-american de fotbal, din cauza unei accidentări, informează Reuters.

Sanchez (32 ani), jucătorul echipei Inter Milano, a fost diagnosticat cu o problemă musculară la un picior după antrenamentul de vineri, şi nu va face deplasarea în Brazilia alături de colegii săi, urmând să-şi continue procesul de recuperare în Chile, a anunţat reprezentativa acestei ţări într-un comunicat.

Chile va disputa partida sa de debut la Copa America în compania selecţionatei Argentinei, luni la Rio de Janeiro, în cadrul Grupei B a competiţiei, din care mai fac parte Bolivia, Paraguay şi Uruguay, scrie Agerpres.ro.

Turneul trebuia să aibă loc iniţial în 2020, dar a fost amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus şi urma să fie găzduit iniţial de Columbia şi Argentina, dar a fost mutat luna trecută în Brazilia.

Confederaţia sud-americană de fotbal (CONMEBOL) a fost nevoită să renunţe însă la meciurile găzduite de Columbia din cauza mişcărilor sociale din această ţară, în timp ce Argentina s-a retras ca urmare a crizei sanitare generate de pandemia de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.