Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul Ansu Fati, cel mai tânăr marcator din istoria clubului FC Barcelona, a revenit la antrenamente după nouă luni

ansu fati

Cel mai tânăr marcator din istoria clubului spaniol de fotbal FC Barcelona, Ansu Fati, a revenit în lot pentru antrenamente marţi pentru prima oară după mai bine de nouă luni de la accidentarea care l-a ţinut departe de gazon, relatează Reuters.

Clubul catalan a precizat pe Twitter că atacantul de 18 ani a participat, parţial, la antrenamentul de marţi, în timp ce cotidianul Marca scrie că Barca speră ca Fati să poată fi recuperat complet până la meciul cu Sevilla, din 11 septembrie, potrivit agerpres.ro.

Fati a marcat patru goluri în şase meciuri de campionat în sezonul trecut înainte de a se accidenta le meniscul genunchiului stângîntr-o partidă cu Betis Sevilla (5-2), în noiembrie 2020.

Fotbalistul s-a operat şi a rămas cinci zile în spital, iar clubul a anunţat iniţial că va fi indisponibil timp de patru luni. Însă, Fati a fost nevoie să fie supus unei noi intervenţii chirurgicale în iunie, la Porto, după ce genunchiul nu s-a vindecat cum era aşteptat.

Ansu Fati a devenit cel mai tânăr marcator al Barcelonei în La Liga prin golul înscris contra formaţiei Osasuna, în august 2019, iar un an mai târziu a devenit cel mai tânăr marcator al naţionalei Spaniei, prin reuşita din partida cu Spania (4-0), din Liga Naţiunilor, în septembrie 2020.

Fără Fati, Barca a suferit în sezonul trecut, încheind pe locul al treilea în campionat. Revenirea jucătorului născut în Guineea-Bissau se face la momentul potrivit, după ce Barcelona s-a despărţit de emblematicul Lionel Messi, plecat la Paris Saint-Germain, iar jucătorii au fost forţaţi să accepte reduceri salariale pentru a uşura povara clubului, înglodat în datorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.