Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul Astrei Giurgiu Denis Alibec îşi doreşte să evolueze la Jocurile Olimpice

www.sport.ro
Alibec

Atacantul Astrei Giurgiu Denis Alibec a declarat, vineri, că îşi doreşte să evolueze la Jocurile Olimpice de anul viitor. Echipa României este calificată la JO de la Tokyo, şi selecţionerul Mirel Rădoi poate convoca în lot trei jucători peste 23 de ani, anunță news.ro.

"Ne bucurăm că am câştigat în această seară, este o victorie meritată. Să sperăm că, mâine, CFR-ul nu va câştiga la Voluntari. Poate că faza (n.r. - golului al doilea) a fost cea mai frumoasă a anului. Nu a fost o joacă, trebuie să dai totul pe teren şi să joci serios. Aşa mi-a venit atunci şi aşa a fost să fie. Va fi un gol care va avea multe reluări. Dacă nu plec nicăieri, mă voi duce în cantonament, nu am întârziat niciodată la acţiunile clubului. (n.r. - Alibec şi Budescu la JO) Normal că mi-aş dori să merg acolo, acum să vedem ce va hotărî şi el (n.r. - selecţionerul Mirel Rădoi). Să fim sănătoşi, să continuăm tot în ritmul acesta şi cu sigranţă ne va chema", a declarat Alibec, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Citește și: Guvernul Orban, dinamitat din interior: Îmi doresc din toată inima să fie sfârșitul unui asemenea mod de a face politică

Astra Giurgiu a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), formaţia Academica Clinceni, în etapa a XXII-a a Ligii I, ultima din 2019. Oaspeţii au jucat în inferioritate din minutul 36, după eliminarea lui Răuţă. Matei, Alibec şi Begue au reuşit una dintre cele mai spectaculoase faze din acest sezon, la golul al doilea.

În minutul 27, Florentin Matei a avut o acţiune personală în careul oaspeţilor, i-a pasat lui Alibec în stânga, acesta a centrat cu călcâiul în centru, iar Begue a marcat, tot cu călcâiul, de la şapte metri

Au marcat: Răuţă '5 (a), Begue '27, Alibec '71 / David Bruno '77 (a).

În urma acestui rezultat, Astra Giurgiu a trecut provizoriu pe locul I, cu 43 de puncte. CFR Cluj are 41 de puncte şi ocupă locul 2, urmată de CSU Craiova, cu 37 de puncte, şi FCSB, 36 de puncte. Aceste trei echipe nu au jucat în etapa 22. În plus, FCSB mai are o restanţă cu FC Voluntari, care va avea loc anul viitor.

Citește și: DNA a deconspirat o altă rețea importantă! .

Academica Clinceni rămâne pe locul 12, de baraj, cu 20 de puncte, la egalitate cu FC Hermannstadt, de pe locul 13, retrogradabil, care nu a evoluat în această etapă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.