Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul croat Mario Mandzukic şi-a anunţat retragerea din activitate

www.digisport.ro
Marchisio, Barzagli, Mandzukic Juventus

Atacantul croat Mario Mandzukic, autorul golului decisiv împotriva Angliei în semifinala Cupei Mondiale de fotbal 2018, şi-a anunţat vineri retragerea din activitate, la ceva mai mult de trei ani de la ultimul său meci la naţională, transmite AFP.

După semifinala cu Anglia (2-1 după prelungiri), Mandzukic a înscris un gol şi un autogol în finala cu Franţa, pierdută cu 4-2.

Atacantul de 35 de ani nu mai avea echipă după ce s-a despărţit la finalul sezonului trecut de AC Milan, unde a venit la începutul anului, însă nu a reuşit să aibă evoluţii bune din cauza problemelor musculare, informează Agerpres.

Ziarul croat Jutarnji List a salutat sâmbătă retragerea unui "simbol", în timp ce site-ul Index l-a numit "omul meciurilor mari" pe cel care este pe locul doi pe lista celor mai buni marcatori din istoria naţionalei (33 de goluri în 89 de meciuri).

După ce şi-a făcut un nume la Dinamo Zagreb, atacantul a jucat la Wolfsburg (2010-2012), Bayern Munchen (2012-2014) şi Atletico Madrid (2014-2015). Cu Juventus, între 2015 şi 2019, el a câştigat de patru ori campionatul şi de trei ori Cupa Italiei, însă nu a reuşit un al doilea succes în Liga Campionilor, după cel din 2013 cu Bayern, pierzând finala din 2017 în faţa lui Real Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.