Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul francez Olivier Giroud (AC Milan), aproape de o mutare la Los Angeles FC

Sky Sports
Olivier Giroud

Olivier Giroud (37 de ani) este aproape de o mutare la Los Angeles FC, potrivit lui Fabrizio Romano. Jurnalistul italian anunță că s-a ajuns la un acord verbal între internaționalul francez și echipa din MLS, liga americană de fotbal.

În condițiile în care contractul lui Giroud la AC Milan expiră la finalul sezonului, francezul are voie să discute un acord precontractual cu un alt club. Se pare că acesta își exercită acest drept.

Informațiile din presa sportivă internațională arată că Giroud pare să fie la mare căutare, acesta primind mai multe oferte.

Până acum, francezul a dat semne că ar fi vrut să nu se grăbească în luarea unei decizii cu privire la viitorul său, dar toate semnele indică acum spre SUA. În ciuda faptului că oferta LAFC ar fi fost mai mică decât ofertele rivale, Giroud pare să se fie tentat să se alăture echipei din MLS, fostul coechipier de la națională, Hugo Lloris făcând presiuni pentru sosirea lui Giroud.

Romano raportează că un acord inițial între Giroud și LAFC este acum în vigoare și, deși nimic nu este încă semnat, o înțelegere este pe cale a fi convenită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.