Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul Goran Pandev, în vârstă de 38 de ani, şi-a prelungit contractul cu Genoa

https://www.pinterest.at/
genoa club

Atacantul Goran Pandev, deţinătorul recordului de selecţii şi de goluri pentru naţionala Macedoniei de Nord, în vârstă de 38 de ani, şi-a prelungit contractul cu Genoa, de care este legat acum până pe 30 iunie 2022, a anunţat vineri clubul din Serie A.

Pandev joacă din 2015 la Genoa, pentru care a înscris 28 de goluri în 156 de meciuri de campionat. Atacantul a mai evoluat în Italia, printre altele, la Lazio, Inter Milano şi Napoli, şi este pe locul trei pe lista jucătorilor străini cu cele mai multe prezenţe în Serie A - 473. În total, el are 101 goluri în acest campionat, potrivit agerpres.ro.

Goran Pandev, care a fost căpitanul Macedoniei de Nord, s-a retras de la echipa naţională după EURO 2020, unde această selecţionată a pierdut toate meciurile din grupă.

Cu 38 de goluri în 122 de selecţii, Pandev a avut un rol decisiv în calificarea Macedoniei de Nord la primul său turneu final, graţie golului marcat în noiembrie contra Georgiei (1-0), în barajul pentru EURO 2020.

Câştigător al Ligii Campionilor cu Inter în 2010, Pandev a devenit primul marcator al selecţionatei sale la EURO 2020, cu golul care a egalat situaţia pe tabela de marcaj în meciul inaugural cu Austria, disputat pe Arena Naţională din Bucureşti. Austria a câştigat în final cu 3-1.

Pandev avea atunci 37 ani şi 321 zile şi a devenit al doilea cel mai vârstnic marcator din istoria EURO, fiind depăşit doar de austriacul Ivica Vastic, ce a marcat un gol la vârsta de 38 de ani şi 257 zile, la turneul final din 2008.

Macedonia de Nord este una din adversarele României în preliminariile Cupei Mondiale 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.