Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul italian Gianluca Scamacca a semnat cu West Ham United (oficial)

fani West Ham
Scamacca (23 de ani, 1,95 m), autorul a 16 goluri în 36 de meciuri disputate în ediţia trecută din Serie A, a îmbrăcat de şapte ori tricoul naţionalei Italiei, în care şi-a făcut debutul în septembrie 2021.

Directorul executiv al clubului Sassuolo, Giovanni Carnevali, dezvăluise anterior că "ciocănarii" au acceptat să plătească 36 de milioane de euro în schimbul lui Scamacca, plus bonusuri ulterioare de 6 milioane de euro, precum şi un procent de 10 la sută dintr-un viitor transfer al jucătorului.

Numele lui Scamacca a fost intens vehiculat în legătură cu un transfer în actuala perioadă de mercato, printre formaţiile interesate de serviciile internaţionalului italian numărându-se şi campioana Franţei, Paris Saint-Germain.

Gianluca Scamacca este al treilea fotbalist recrutat în această vară de West Ham United, după Alphonse Areola, fostul portar al lui PSG, care a evoluat deja sub formă de împrumut la echipa londoneză în sezonul trecut, şi fundaşul Nayef Aguerd, transferat de la formaţia Rennes.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.