Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul lui Chelsea, Hudson-Odoi, s-a vindecat de COVID-19

chelsea

Internaţionalul englez de tineret Callum Hudson-Odoi (Chelsea) este pe deplin vindecat după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, a declarat vineri antrenorul echipei, Frank Lampard.

Atacantul Hudson-Odoi, în vârstă de 19 ani, a fost primul jucător din Premier League testat pozitiv la coronavirus, la începutul acestei luni, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Victor Ponta trece la atac: Ce face Guvernul PNL Orban acum când spitalele nu au bani?

''Am vorbit cu Callum şi este minunat că s-a recuperat pe deplin. Din fericire, nu a avut simptome grave, ne bucurăm că acum este vindecat'', a spus Lampard.

În urma testului pozitiv al lui Hudson-Odoi, clubul Chelsea a închis parţial centrul său de pregătire de la Cobham, în timp ce jucătorii şi membrii staff-ul tehnic al primei echipei au fost plasaţi în izolare, din precauţie. După câteva zile, Chelsea a anunţat că baza sa de pregătire a fost redeschisă pentru cei care nu au avut un contact apropiat cu Hudson-Odoi.

Citește și: Senzațional! Imaginile cu tânărul care a mers până în Iași dintr-un sat aflat la 40 de kilometri distanță călare pe cal, au devenit virale pe rețelele de socializare

Campionatul Angliei a fost suspendat până pe 4 aprilie, din cauza pandemiei de coronavirus care a închis practic sportul mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.