Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul Slavko Perovic a revenit la antrenamentele lui Dinamo, după ce și-a rezolvat problemele cu inima

www.gsp.ro
Dinamo

Slavko Perovic (30 de ani) s-a întors la antrenamentele lui Dinamo, după ce și-a rezolvat problemele cu inima. Anunțul este unul oficial, totul fiind făcut public de Dusan Uhrin, în cadrul unei conferințe de presă, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Andrei Caramitru îi atacă pe actorii #Rezist: Hai să facem panaramă și scandal

Totuși, bucureștenii au în continuare probleme de lot. Popa și Sin nu și-au revenit complet după problemele medicale și mai au nevoie de timp până vor fi apți de joc și pot juca pentru Dinamo. ”Perovic este la antrenamente și va fi gata în aproximativ 14 zile. Brito? Nu vreau să fac speculații, să-l vedem pe teren mai înainte. Popa și Sin încă nu sunt gata de joc, în schimb e Mrzljak”, a spus Dusa Uhrin la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari, din Liga 1.

După ce a apărut această problemă medicală, Slavko Perovic a plecat în Serbia pentru mai multe investigații. În schimb, conducătorii clubului Dinamo s-au lansat în atacuri furibunde la adresa medicului Bătineanu, acuzat că ar fi ”omul lui Rednic”. După doar 29 de minute jucate în înfrângerea cu Viitorul, scor 0-5, masivul atacant s-a plâns de dureri. Perovic a a obținut 10 zile libere de la echipă pentru a-și face un nou control în țara natală.

Citește și: Noi comentarii făcute de Cozmin Gușă! ‘Nici susținerea nu a fost pe măsură’

Transferul lui Perovic la Dinamo a fost anunțat de club în luna iunie, iar problemele medicale ale atacantului au trecut neobservate la prima vizită medicală efectuată. Atacantul a evoluat în ultimul sezon la formația din liga a doua turcă Istanbulspor, reușind cinci goluri în 21 de apariții. Ajuns la 30 de ani, atacantul are patru prezențe și la echipa U21 a Serbiei. Perovic se va afla la prima experiență în campionatul din România. Acesta a mai evoluat doar în Serbia și Turcia, la echipe precum Steaua Roșie Belgrad, Rad, Maniaspor, Alanyaspor sau Denizlispor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.