Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul suedez Isaac Kiese Thelin, împrumutat de Anderlecht la Bayer Leverkusen

alchetron.com
isaac kiese thelin

Atacantul suedez Isaac Kiese Thelin a fost luat, sub formă de împrumut de la Anderlecht, de gruparea germană Bayer Leverkusen, a anunţat echipa din Bundesliga, scrie Agerpres.

În vârstă de 26 de ani, Thelin, care a participat cu naţionala Suediei la CM 2018 din Rusia, va acoperi locul lăsat gol de finlandezul Joel Pohjanpalo, depistat cu probleme circulatorii în zona piciorului drept. 

''Isaac reprezintă o opţiune suplimentară pentru atacul nostru", a spus antrenorul Heiko Herrlich. "Vom avea astfel mai multe variante în atac'', a adăugat tehnicianul. 

Kiese Thelin va îmbrăca tricoul cu numărul 11, disponibil după ce legenda clubului din Leverkusen, Stefan Kiessling, s-a retras la finalul sezonului trecut.

Citește și: O anchetă a fost deschisă cu privire la survolarea reşedinţei preşedintelui Emmanuel Macron de către o dronă

Thelin a fost împrumutat de Anderlecht în ianuarie 2017 de la Bordeaux. Gruparea din capitala Belgiei l-a cumpărat în vara anului trecut şi l-a împrumutat la Waasland-Beveren, echipă din campionatul Belgiei. El a reuşit un gol decisiv în Europa League, în urmă cu două ediţii, în ultimul minut al meciului retur cu Zenit Sankt Petersburg (1-3) din şaisprezecimile de finală ale competiţiei. Zenit, antrenată atunci de românul Mircea Lucescu, a fost eliminată din cauza golului înscris de suedez. 

Thelin a fost coleg la Anderlecht cu mijlocaşii români Alex Chipciu şi Nicolae Stanciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.