Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacul armat din Cincinnati s-a soldat cu un mort şi 15 răniţi

Incidentul armat comis duminică la primele ore într-un club de noapte din Cincinnati (statul Ohio, nord-estul SUA) s-a soldat cu un mort şi 15 răniţi şi nu are nicio legătură evidentă cu terorismul, au declarat autorităţile locale, potrivit DPA şi Reuters.

Şeful poliţiei locale, Eliot Isaac, a afirmat că incidentul armat de la clubul de noapte 'Cameo' pare a fi 'un fel de dispută' între mai mulţi patroni, scrie agerpres.ro.

''Lucrurile au escaladat, fiind trase focuri de armă de către mai mulţi indivizi'', a spus el într-o conferinţă de presă.

Un bărbat în vârstă de 27 de ani a murit în schimbul de focuri, iar alte 15 persoane au suferit răni. Unul dintre cei răniţi este într-o stare 'extrem de critică', a adăugat Isaac.

Primarul oraşului Cincinnati, John Cranley, a declarat că nu există nicio dovadă că incidentul ar fi un atac terorist de tipul celui comis în iunie anul trecut în Orlando (statul Florida), când 49 de persoane au fost ucise de un bărbat înarmat care jurase credinţă grupării Statul Islamic.

Sute de persoane se aflau duminică la ora locală 01:30 în cubul 'Cameo' din Cincinnati în momentul izbucnirii violenţelor, iar mulţi martori au părăsit locul incidentului.

În fiecare zi, în medie 309 de oameni sunt împuşcaţi şi 93 mor din cauza violenţei armate în SUA, conform 'Brady Campaign to Prevent Gun Violence', un grup care militează pentru controlul armelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.