Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacuri în RAFALĂ din PSD, după ce Iohannis a acuzat partidul de TRAGEDIA de la Ialomița: 'Își manifestă, încă o dată, nepăsarea, insensibilitatea'

PSD
PSD sigla

Deputatul PSD Ciprian Șerban a luat foc după ce Klaus Iohannis a dat vina pe PSD pentru tragedia de la Ialomița, în care au murit zece oameni, după ce un TIR a izbit în plin un microbuz plin cu muncitori. Șoferul TIR-ului a adormit la volan, iar impactul nu a putut fi evitat de șoferul microbuzului. Și ministrul Transporturilor l-a acuzat pe Iohannis că se urcă pe cadavre.

Citește și: VIDEO Carnagiu pe o șosea din Ialomița: ZECE MORȚI și ȘAPTE răniți după ce un microbuz a lovit un TIR

"Nu vă mai urcați pe durerile noastre, domnule Iohannis!

Este trist, pentru noi toți, când au loc accidente și prețioase vieți omenești sunt pierdute, lăsând în urma lor părinți, copii, soți, prieteni cu acel gol imens și nesfârșit.

Le transmit familiilor celor care au decedat în tragedia din Ialomița întreaga mea compasiune și le doresc putere să treacă peste aceste pierderi.

Dumnezeu să îi odihnească în pace!

Celor răniți, le doresc recuperare grabnică, fără urmări.

Autoritățile s-au mobilizat exemplar, celula de criză funcționează și sunt convins că, din punct de vedere legal vor identifica vinovații și vor aplica sancțiunile. Din păcate, însă, viețile pierdute nu vor putea fi recuperate. Nimic nu va putea să le înlocuiască.

În același timp, însă, amatorii de câștigare a simpatiei electoratului, cum este președintele Iohannis, din nou, se cațără pe durerea românilor și își spun poezia pe care au învățat-o, atacând, din nou, PSD.

Domnul președinte uită, de exemplu că de cel puțin un an PSD este blocat să guverneze.

Domnul președinte al nostru, al tuturor românilor, își manifestă, încă o dată, nepăsarea, insensibilitatea, lipsa de omenie și se folosește și de această tragedie pentru a-și face campanie electorală, lovind, nejustificat, PSD.

Oameni buni, un astfel de om mai poate fi președinte? Așa își arată el grija față de cetățenii acestei țări? Încercând să câștige simpatie profitând de durerea oamenilor?

Domnule președinte, suntem un popor de oameni cu frica lui Dumnezeu, dar mândri! Nu vă mai bateți joc de români!", scrie deputatul Ciprian Șerban pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.