Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacuri INCENDIARE în Senat, la adresa DNA: Suntem călcați în picioare!

DNA

Solicitarea DNA de urmărire penală împotriva senatului Gabriel Oprea a provocat furie în Senat și două voci s-au ridicat împotriva practicii procurorilor DNA. Senatorii Șerban Nicolae și Daniel Savu au criticat dur activitatea DNA.

Citește și: Momentul DECISIV pentru Gabriel Oprea: Am trăit un coșmar! Votați împotrivă!

N-are nicio competență pe nicio lege pentru uciderea din culpă. Vă propun să retrimitem acest dosar. Să vină o anchetă de la Parchetul Gneral. Mi se pare că noi, Senatul, suntem călcați în picioare”, a spus senatorul Daniel Savu.

Senatorul PSD, Șerban Nicolae, a spus și el că DNA nu are competență pe ucidere din culpă. ”DNA se decredibilizează când ajunge să facă dosare pentru o bară îndoită și un far spart. Ce competență au ei pe acest domeniu”, a spus Șerban Nicolae, care a precizat că și în cazul Gabriel Oprea, procurorii DNA nu au întocmit un referat vandabil. ”Ca om care a citit foarte bine referatul procurorilor vă spun că eu voi vota împotriva acestei solicitări și vă rog și pe dumneavoastră să faceți la fel”.

”Dragi colegi, vă rog să nu ajungem și noi ca șefa DNA să primim hârtia dintr-o parte și să o dăm în alta”, a mai spus Șerban Nicolae.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.