Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenție, bucureșteni: o primărie din Capitală trece la demolarea de garaje / FOTO

Tion.ro
garaje

Primăria Sectorului 1 din Capitală anunță că a demarat campania de demolare a magaziilor și a barăcilor provizorii amplasate în mod ilegal pe domeniul public, costurile aferente demesrului fiind recuperate tot de la proprietari.

„Primăria Sectorului 1 a demarat o campanie de demolare a construcțiilor provizorii amplasate ilegal pe domeniul public. Prima acțiune de acest gen, la care au participat angajați ai Administrației Domeniului Public și ai Poliției Locale de sector, a avut loc pe Calea Griviței nr. 337 - sub breteaua de urcare dinspre Calea Griviței pe Pasajul Grant. Construcțiile provizorii (barăci, magazii, împrejmuiri etc.) de la fața locului au fost desființate pe cale administrativă, iar domeniul public a fost adus la starea inițială”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 1.

Potrivit sursei citate, cheltuielile înregistrate de către Administrația Domeniului Public Sector 1 pentru desființarea chioșcurilor vor fi recuperate de la proprietari.

„Deținătorii chioșcurilor le pot revendica în termen de 30 de zile de la data depozitării lor în locațiile ADP. În cazul în care construcțiile nu sunt revendicate, acestea vor fi valorificate, conform prevederilor legale, în vederea recuperării cheltuielilor efectuate. Campania va continua și cu alte acțiuni de acest gen. Locuitorii Sectorului 1 sunt rugați să informeze administrația locală cu privire la prezența construcțiilor provizorii amplasate ilegal la numărul de telefon 021/319.32.53”, mai spun reprezentanții Primăriei Sectorului 1 din Capitală.

Citește și: DOLIU în lumea sportivă din România - Fost campion naţional la atletism, găsit mort în camera de hotel .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.