Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, IMAGINI EXPLICITE Fostul președinte al unei țări a fost EXECUTAT de rebeli: Nepotul său și alte rude au fost, și ele, UCISE

Postul de radio al Ministerului de Interne yemenit, controlat de rebeli houthi, a transmis luni că fostul preşedinte yemenit Ali Abdallah Saleh a fost ucis, informează Reuters şi EFE.

Un oficial houthi a confirmat pentru agenţia de presă chineză Xinhua că fostul preşedinte Ali Abdallah Saleh, nepotul său Tareq, alte rude şi secretarul general al partidului lui Saleh au fost ucişi, scrie agerpres.ro.

Citește și: Un cunoscut jurnalist român, UMILIT! Solicitarea pe care i-o face unui ministru din Guvernul Tudose

''Saleh şi asistentul secretarului general al partidului, Yasser al-Awadhi, au fost ucişi luni dimineaţă în timp ce încercau să scape în districtul Khawlan de la periferiile sud-estice ale oraşului Sanaa, în drumul lor către provincia Marib, controlată de guvernul susţinut de Arabia Saudită'', a declarat oficialul houthi.

Potrivit postului de radio citat, canalul oficial de televiziune al rebelilor houthi, Al-Masirah, va difuza în scurt timp imagini cu trupul lui Saleh, în timp ce pe reţelele de socializare online au apărut deja imagini cu un cadavru ce pare a fi al lui Saleh. Acesta a rupt alianţa cu houthi la sfârşitul săptămânii trecute după confruntările care au avut loc între combatanţi ai ambelor facţiuni.

Citește și: GIGANTUL care produce Kent ia o DECIZIE importantă în privința României! Opt țări sunt vizate

Potrivit EFE, după atac, rebelii houthi au aruncat în aer casa lui Saleh, aflată în cartierul Al Siasi, din Sanaa. Conform declaraţiilor martorilor, mai mulţi bărbaţi înarmaţi au pătruns în locuinţă în jurul prânzului şi apoi au amplasat dispozitive explozive în mai multe locuri din casă.

Partidul lui Ali Abdallah Saleh a dezminţit că liderul său a fost ucis şi a afirmat că el conduce în continuare forţele sale în luptele intense din Sanaa care s-au soldat până acum cu cel puţin 125 de morţi şi 238 de răniţi în ultimele şase zile, potrivit Comitetului Internaţional al Crucii Roşii.

Citește și: Îi miroase a VICTORIE! Ce bancă „AMENINȚĂ” BCR și care-i sunt atuurile .

Media houthi au relatat că rebelii au avansat şi către satul natal al lui Saleh, din apropiere de Sanaa, unde fostul preşedinte deţinea un palat fortificat.

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.