Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Două femei și un copil de 3 ani au fost UCIȘI, într-un accident rutier: Un DN e BLOCAT, o altă femeie e în stare gravă, șoferul a FUGIT

Captura video Youtube ziua de constanta
Accident Constanta

Două femei și un copil de trei ani au murit, miercuri seara, în urma impactului dintre trei mașini, în localitatea Ovidiu, județul Constanța. O altă femeie a fost rănită grav. Șoferul vinovat, care ar fi încercat să fugă de la locul accidentului, a fost reținut de polițiști, informează Mediafax.

Potrivit primelor informații primite din partea Poliției Constanța, accidentul rutier a avut loc la ieșirea din orașul Ovidiu către localitatea Mihail Kogălniceanu, în zona podului care traversează Canalul Poarta Albă - Midia Năvodari. Trei mașini au fost implicate în acest accident, una dintre ele răsturnându-se pe pod.

Citește și: Comisia Europeană anunță DEZASTRUL pentru România: Deficitul public va ajunge la 4,7%, cel mai ridicat din UE

În urma impactului, două femei, de 31 și 61 de ani, și un copil de trei ani au murit, iar o altă femeie, de 44 de ani, a fost rănită grav, fiind transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Polițiștii au reținut un bărbat, care se pare că ar fi vinovat de producerea accidentului și care ar fi încercat să fugă de la fața locului.

Citește și: Lovitură TERIBILĂ pentru PSD: Un om de bază și-a anunțat DEMISIA, iar prin argumentele sale face PRAF Guvernul

Circulația rutieră pe DN2A, în zona respectivă, a fost oprită pe ambele sensuri, timp de aproximativ o oră, formându-se cozi pe mai mulți kilometri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.