Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Elicopterul patronului lui Leicester City S-A PRĂBUȘIT în parcarea stadionului, după meci: Nu se știe dacă miliardarul era în el

Zi neagră în fotbalul englez! După ce fostul selecționer al Naționalei, Glenn Hoddle, a ajuns, în stare gravă, la spital, un alt eveniment nefericit s-a petrecut după un meci. Elicopterul patronului lui Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, s-a prăbușit lângă King Power Stadium, după meciul cu West Ham, 1-1.

Accidentul a avut loc în parcarea arenei. De obicei, Srivaddhanaprabha este luat cu elicopterul după fiecare meci acasă al lui Leicester, dar nu este confirmat încă faptul că afaceristul thailandez se afla în elicopter, scrie gsp.ro.

Citește și: Lovitură pentru Dragnea. Tăriceanu ar vrea să rupă alianța? Când o să fie luată decizia

Martorii au povestit că, la câteva secunde după decolare, elicopterul a pierdut controlul și s-a prăbușit, iar apoi a avut loc o explozie. Fostul fotbalist englez Gary Lineker a scris pe Twitter: "Am auzit că s-a prăbușit în parcare elicopterul patronului lui Leicester City".

Srivaddhanaprabha, care deține compania King Power, a cumpărat echipa engleză în 2010 și a fost numit conducător în februarie 2011. Sub comanda sa, Leicester a luat titlul în sezonul 2015-2016.

Citește și: Informații importante! Când ar putea fi adus Radu Mazăre în România .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.