Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Grav accident rutier în care a fost implicat un autobuz și un camion: A fost solicitat elicopterul SMURD

UPDATE

Unul dintre pasagerii din autobuzul care a fost implicat într-o coliziune cu un camion, în judeţul Arad, a decedat în spital, iar alte patru persoane sunt internate cu răni grave, au anunţat poliţiştii, care au deschis un dosar de cercetare pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă. Şoferul autobuzului ar fi vinovat de producerea accidentului, pentru că a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de camion.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu, a declarat, joi seară, că în urma primelor cercetări s-a stabilit că şoferul autobuzului este vinovat de producerea accidentului, care s-a soldat cu un mort şi patru răniţi.

Citește și: McDonald’s, în corzi! Concurența mută în forță și deschide zeci de unități

”După primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că un bărbat de 31 ani, în timp ce conducea un autobuz pe DJ682, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autobasculantă care circula regulamentar, condusă de un bărbat de 40 ani. În urma evenimentului, a rezultat decesul unui bărbat de 47 de ani, pasager în autobuz, accidentarea celor doi conducători auto şi a altor doi bărbaţi, pasageri în autobuz”, a declarat Lorena Radu.

Conform sursei citate, se continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, fiind deschis un dosar de cercetare penală in rem pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă.

Citește și: Dăncilă anunță că au intrat sute de milioane de euro în conturile României! Cărui ministru i se datorează acest lucru

Şoferii şi ceilalţi doi pasageri se află internaţi la Spitalul Judeţean Arad, având răni grave, precum fracturi, traumatisme interne şi externe, dar şi leziuni de organe.

Știrea inițială

Patru persoane au fost rănite, joi după-amiază, după ce un autobuz cu pasageri s-a ciocnit cu un camion, pe un drum judeţean din Arad. Elicopterul SMURD şi mai multe ambulanţe au fost trimise la locul accidentului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, accidentul a avut loc în jurul orei 16.30, pe DJ 682, în zona localităţii Satu Mare, comuna Secusigiu.

Citește și: Sumă impresionantă câștigată de Vladimir Drăghia la Exatlon! Ce va face actorul cu banii

Un autobuz cu pasageri a intrat în coliziune cu un camion cu basculantă, iar în urma accidentului au fost rănite patru persoane - trei pasageri din autobuz şi şoferul camionului. Una dintre victime, aflată în stare gravă, a fost preluată de elicopterul SMURD.

”Sunt patru victime, din care două încarcerate. Au fost trimise la faţa locului elicopterul SMURD, două autospeciale de descarcerare, o unitate SMURD, două ambulanţe, o autospecială de stingere cu modul descarcerare, doi ofiţeri şi zece subofiţeri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca.

Citește și: Guvernul a pus pecetea! A fost stabilit modul în care vor primi sporuri acești bugetari

În autobuz se aflau şase pasageri şi şoferul, scrie news.ro.

Sursa foto: www.aradon.ro

content-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.