Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Încă un accident cu 4 VICTIME: Un șofer de 21 de ani, cu permisul suspendat, a intrat pe contrasens

Patru persoane au fost rănite, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, pe DN1, la intrare în Vlădeni, județul Brașov, într-un accident produs de un tânăr care avea permisul suspendat și care a intrat cu mașina pe contrasens, lovind un alt autoturism.

Potrivit polițiștilor, un tânăr de 21 de ani, care conducea o mașină deși avea permisul suspendat, a pierdut controlul asupra autoturismului, a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism care se deplasa regulamentar.

Citește și: Cozmin Gușă face noi comentarii! ‘Viorica Vasilica Dăncilă s-a impus ca fiind serioasă și tare pe tocuri și a predat ștafeta, ca să râdem de cineva la nivel de PSD’

„Un tânăr, în vârsta de 21 ani, care a condus un autoturism pe DN1, dinspre Făgăraș spre Brașov, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârsta de 48 ani, care circula regulamentar. În urma impactului au rezultat 4 victime, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul, în vârstă de 21 ani, avea dreptul de a conduce suspendat”, a spus Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citește și: Sorin Grindeanu transmite un mesaj! ‘Te-a fluierat’ ,

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.