Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Un tânăr și iubita sa au murit, după ce au intrat pe contrasens: Un copil și tatăl său sunt în stare GRAVĂ

Doi tineri au murit, iar un bărbat și un copil de 12 ani au fost răniți într-un accident rutier care s-a petrecut, luni, în comuna Movileni, județul Olt, după ce un șofer a pătruns pe contrasens, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu, a spus că șoferul uneia dintre mașinii Volkswagen Passat, Ene Iulian Florin (23 de ani), barman în sat, şi iubita acestuia în vârstă de 18 ani, au decedat.

Citește și: O cântăreață din România intră în afaceri: Va prelua un pachet de acțiuni la una dintre cele mai vechi mărci românești de bere

„În momentul sosirii echipajelor, șoferul unuia dintre autoturisme, în vârstă de 23 de ani, din comuna Movileni și pasagera din dreapta-față din același autoturism, în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate, au fost găsiți decedați, cu leziuni incompatibile cu viața”, a spus Băsășteanu.

Potrivit sursei citate, șoferul celuilalt autoturism, Grigore Mitel, în vârstă de 36 de ani, din Potcoava, și un copil în vârstă de 12 ani, fiul său, care se afla în mașina sa, au fost preluați de echipajele de la Ambulanță, conștienți, fiind duși la UPU Slatina.

Citește și: Rareș Bogdan o pune la punct pe Viorica Dăncilă: ”Când confunzi însă balcoanele cu Balcanii, capeți funcție. Ce te califică? Un creier neted ca un fund de bebeluș”

Primele cercetări ale polițiștilor indică faptul că mașina în care se aflau tinerii morți ar fi pătruns pe contrasens și s-ar fi izbit frontal de celălalt autoturism.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.