Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenționare emisă de meteorologi: Cod galben în mai multe județe

breaking news stiripesurse.ro

ANM a emis o atentionare de vand si polei, valabila pentru jumătatea de nord a țării, avertizarea fiind in vigoare pana maine, la ora 18.00.

În intervalul menționat, la munte la altitudini îndeosebi sub 1500 m vor fi precipitații mixte în general moderate cantitativ ce vor favoriza depunerile de polei, iar vântul va avea intensificări temporare cu rafale în general de 50…55 km/h.

În zonele joase de relief din jumătatea de nord a țării, temporar se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie ce vor favoriza formarea poleiului.

Citeste si Darius Vâlcov spune care este impactul OUG la nivelul CE Oltenia si Hunedoara: Va trebui ca managementul lor să rezolve aceste probleme şi să le eficientizeze

În cursul nopții de duminică spre luni (23/24 decembrie) și pe parcursul zilei de luni (24 decembrie) vor fi precipitații în toate regiunile, mai însemnate cantitativ în zonele de munte unde vor predomina ninsorile.

De asemenea, in acest interval este valabil si un cod galben de viscol si ninsoare.

În zona montană a județelor Satu-Mare, Maramureș, Bistrița-Năsăud și Cluj, mai ales la altitudini de peste 1500 m, temporar va ninge, stratul de zăpadă nou depus va fi consistent, iar vântul va sufla tare, cu rafale de peste 80 km/h. Ninsoarea va fi viscolită și vizibilitatea va scădea semnificativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.