Atenţie, deliciosul somon poate fi toxic! Cum să facem alegerea corectă

Autor: Loredana Codruț

Publicat: 03-07-2018

Actualizat: 03-07-2018

Article thumbnail

Sursă foto: CSID

În general, nutriţioniştii recomandă consumul de peşte săptămânal, deoarece este o sursă excelentă de proteine şi grăsimi sănătoase cu multiple beneficii pentru sănătatea inimii şi a creierului. Însă, este foarte important să verifici de unde provine acel peşte şi dacă este de crescătorie/acvacultură sau pescuit sălbatic.

Documentarul ”Filet! Oh Fish” realizat de Nicolas Daniels arată ce se întâmplă în industria pescuitului, dezvăluind că pe fundul apelor din crescătorie este un reziduu de 15 metri încărcat de bacterii, pesticide, excremente de peşte şi alte substanţe toxice folosite, scrie Exquis.ro.

Google News
Explorează subiectul
Comentează
Articole Similare
Parteneri