Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenție, imagini care vă pot ORIPILA: Ea este tânăra de 22 de ani cu cele mai mari buze din lume! Le vrea să mai mari

Andrea Ivanova, o tânără în vârstă de 22 de ani din Bulgaria, are de gând să obțină cele mai mari buze din lume. Ca urmare a celor 17 injecții făcute până acum, femeia și-a mărit de patru ori dimensiunile buzelor. Și nu are de gând să se oprească, potrivit Observator.ro.

În urmă cu trei luni, tânăra din Bulgaria, care studiază Filologie Germană la Universitatea din Sofia, ajunsese la 15 injecții cu acid, iar de curând a mai făcut două.

Citește și: Custodele Coroanei române, Margareta, îi pune la zid pe politicienii care își arogă toate meritele: 'Muncesc devotat şi discret, fără să fie în luminile rampei'

"Mă simt foarte bine și foarte fericită cu noile mele buze, pentru că din punctul meu de vedere cu buze mai mari sunt mai drăguță. Am vizitat aproape toate clinicile de din Sofia și îmi pun în buze tot felul de substanțe. Nu mă uit la bani. Nu știu exact cât am cheltuit", a mărturisit ea.

Iar acesta pare a fi doar începutul, deoarece Andrea plănuiește noi injecții și proceduri estetice pentru mărirea buzelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.