Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Doi tineri sunt SPULBERAȚI pe trecerea de pietoni de un taxi

Doi tineri care traversau o stradă din municipiul Făgăraş pe trecerea pentru pietoni au fost răniţi, după ce au fost loviţi de un autoturism care circulă în regim taxi.

Accidentul a avut loc, luni după-amiază, pe strada Tudor Vladimirescu din oraşul Făgăraş. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum pietonii încep să traverse strada, şoferul care circulă pe prima bandă opreşte, în timp ce pe banda a doua vine un taxi care nu încetineşte şi care îi ia pe capotă şi pe parbriz pe cei doi pietoni. Şoferul taximetrului opreşte abia după ce trece de marcajul pietonal, scrie news.ro.

În aceleaşi imagini se vede cum încălţămintea unuia dintre pietoni pur şi simplu zboară pe cealaltă parte a şoselei, în urma impactului.

Victimele au fost transportate la spitalul din Făgăraş pentru investigaţii medicale de specialitate. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, un tânăr de 18 ani a suferit escoriaţii la faţă şi există suspiciune de fractură la piciorul stâng, iar o tânără de 19 ani a suferit escoriaţii la faţă şi un traumatism cranio-cerebral cu pierderea conştienţei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul rutier”, informează Poliţia judeţeană Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.