Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Momentul în care doi pietoni sunt SPULBERAȚI de o mașină, pe trotuar, în Timișoara

Imagini șocante de la accidentul care a îngrozit Timișoara! Doi pietoni sunt spulberați chiar pe trotuar, în timp ce așteptau la semafor ca să traverseze.

Un bărbat în vârstă de 59 de ani este urmărit penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce a provocat un accident rutier, luni, soldat cu rănirea lui şi a altor două persoane care traversau reglementar o stradă din Timişoara.

Citește și: SURSE Autorul accidentului în care DOI PIETONI au fost IZBIȚI în plin și CINCI mașini distruse e un celebru afacerist

Autorul accidentului e un celebru om de afaceri de origine arabă. Poliția nu a dorit să dea detalii despre autor, însă acesta a fost identificat de internauți pe baza imaginilor cu numerele de la mașină. Mai mult, în presă au apărut pe surse informații conform cărora șoferul ar avea epilepsie și i s-ar fi făcut rău la volan

Bărbatul de 59 de ani a condus autoturismul pe Calea Şagului, iar la intersecţia cu bulevardul Liviu Rebreanu a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 29 de ani.

"În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat în doi pietoni, un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 68 de ani, care traversau regulamentar, iar ulterior autoturismul, scăpat de sub control, a intrat în coliziune cu alte patru autoturisme ce se aflau într-o parcare special amenajată", a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

În urma impactului au rezultat trei victime, cei doi pietoni şi conducătorul auto în vârstă de 59 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.