Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Prezentatorul dezbaterii dintre cei doi candidați la funcția de premier al Marii Britanii a leșinat, în direct, și a căzut -UPDATE

UPDATE

Redactorul politic al Talk TV, Kate McCann, a leşinat în direct, însă starea sa de sănătate este bună, potrivit The Guardian.

”Kate McCann a leşinat în emisie în seara aceasta (n.r. marţi) şi, deşi este bine, sfatul medicilor a fost să nu continuăm dezbaterea. Ne cerem scuze spectatorilor şi ascultătorilor noştri”, menţionează contul de Twitter al Talk TV.

Știrea inițială

Dezbaterea televizată dintre cei doi candidați la poziția de lider al Partidului Conservator și la funcția de premier al Marii Britanii a fost întreruptă după un accident în studio. Se pare că moderatorului i s-a făcut rău, anunță surse din presa britanică.

Dezbaterea de marți între Rishi Sunak și Liz Truss a fost întreruptă după un accident în studio, anunță Sky News.

Liz Truss și-a dus mâinile la față și a spus „oh, Doamne", iar apoi emisiunea a fost întreruptă. Cu puțin timp înainte, în studio s-a auzit un zgomot puternic.

„Ne cerem scuze pentru întreruperea acestui program", scrie în mesajul publicat pe TalkTV și pe fluxul The Sun în urma incidentului, scrie mediafax.ro.

Ulterior, TalkTV a început să transmită din nou, dintr-un un alt studio, cu prezentatorul Ian Collins spunând că a existat o „problemă medicală".

„Toată lumea este în regulă, așa că aceasta este vestea bună. Rishi Sunak și Liz Truss sunt în studio, discutând cu cititorii și răspunzând la aceste întrebări", a spus Collins.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.