Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATENȚIE, IMAGINI VIOLENTE Filmarea accidentului teribil în care 2 oameni au murit: Unul era politician

accident vrancea

Au apărut primele imagini cu accidentul teribil de marți dimineață din județul Vrancea, când două persoane au murit în urma ciocnirii violente dintre două vehicule.

Planul Roșu de intervenție a fost activat, marți dimineața, în județul Vrancea. Un microbuz și o mașină s-au ciocnit, la fața locului fiind trimise 11 autospeciale, dar și elicopterul SMURD, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Citește și: Cum au motivat judecătorii că Traian Băsescu a turnat la Securitate sub numele ‘Petrov’

„Astăzi (marți - n.red.), ora 07.00 pe DN 2 D, în afara localității Bolotești, conducătorul unui microbuz, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism. Din impact a rezultat decesul a doua persoane și vătămarea corporală a altor 11 persoane. Traficul în zonă este blocat în acest moment”, potrivit Poliției Vrancea.

Conform IGSU, accidentul rutier a avut loc în localitatea Bolotești.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție”, menționează IGSU.

Citește și: Cozmin Gușă intră la rupere în scandalul colaborării lui Mugur Isărescu cu Securitatea: Aici este vorba despre altceva

La fața locului au fost trimise 2 autospeciale de stingere, 4 ambulanțe SMURD, 1 descarcerare și 4 ambulanțe ale serviciului județean de ambulantă. În sprijin, se va deplasa și un elicopter SMURD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.