Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenție! Noi reguli privind lichidele și bagajele de mână pe aeroporturile din Marea Britanie

www.dailymail.co.uk
aeroport Heathrow

Autoritățile britanice vor introduce noi reguli privind lichidele și bagajele de mână pe aeroporturi. Modificările vor fi făcute peste un an și jumătate, astfel încât reprezentanții aeroporturilor să aibă timp pentru a se adapta noilor reguli.

Unele reguli de securitate privind lichidele și obiectele precum laptopurile din bagajele de mână din aeroporturi vor fi eliminate în 2024, potrivit BBC. Guvernul britanic a stabilit ca termen limită iunie 2024 pentru ca majoritatea aeroporturilor să instaleze noi scanere 3D de înaltă tehnologie, care arată imagini mai detaliate ale bagajelor.

În urma acestor schimbări, cantitatea permisă de 100 ml de lichide va crește la doi litri, iar pasagerii nu vor mai fi nevoiți să scoată obiectele electrice din bagaje la controlul de securitate.

În prezent, pasagerii sunt obligați să scoată din bagajele de mână articole precum tablete, laptopuri și lichide în timp ce trec prin controalele de securitate din aeroporturi. Lichidele, inclusiv crema de soare, șamponul sau pasta de dinți, trebuie să aibă cel mult 100 ml și să fie așezate într-o pungă de plastic transparentă.

Aceste limite sunt în vigoare din noiembrie 2006.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.